We werden vandaag weer wakker met een zonnetje aan de lucht. Een prachtig gezicht met het beetje mist op het land. Helaas moest één van de gasten met de ambulance naar het ziekenhuis.

Vandaag is de laatste dag van de vaarvakantie. Wat is het snel voorbij gegaan. Vanmorgen om halfnegen gingen we met elkaar ontbijten. Alle kamers moesten worden leeggeruimd en schoongemaakt. De koffers werden weer ingepakt en naar het bovendek gebracht.

Na het ontbijt deden we met elkaar geheugentraining. Er werden vragen gesteld over vroeger, beroepen, school en liedjes. Met elkaar haalden we veel herinneringen op.

We hadden ook nog tijd om even op het zonnedek te zitten. We praatten nog gezellig wat na en maakten foto’s. Onderweg genoten we van het mooie uitzicht. We voeren vanuit Wijk bij Duurstede over de Nederrijn naar het Amsterdam Rijnkanaal. Vanuit daar over de Waal en de beneden Merwede naar Dordrecht. Hier meerden we aan.

Om twaalf uur was het tijd voor de laatste maaltijd. De kok had heerlijke pannenkoeken voor ons gemaakt. Als verrassing had de kok nog een ijsje. Dominee Mulder sloot de maaltijd met ons af en dankte voor de mooie week die we met elkaar gehad hebben.

Na het eten stonden de bussen al op ons te wachten. Alle koffers werden ingeladen en het moment van afscheid nemen was aangebroken. Eenmaal ingestapt brachten de bussen ons naar de diverse Cedrah locaties. Wat hebben we met elkaar een mooie vakantie gehad! We hebben veel nieuwe gezichten gezien en nieuwe contacten gemaakt.

Groot is uw trouw

Groot is uw trouw, o Heer, mijn God en Vader.
Er is geen schaduw van omkeer bij U.
Ben ik ontrouw, Gij blijft immer Dezelfde
die Gij steeds waart, dat bewijst Gij ook nu.
Groot is uw trouw, o Heer,
groot is uw trouw, o Heer,
iedere morgen aan mij weer betoond.
Al wat ik nodig had, hebt Gij gegeven.
Groot is uw trouw, o Heer,
aan mij betoond.

Gij geeft ons vrede, vergeving van zonden,
en uw nabijheid, die sterkt en die leidt:
Kracht voor vandaag,
blijde hoop voor de toekomst.
Gij geeft het leven tot in eeuwigheid.

Groot is uw trouw, o Heer,
groot is uw trouw, o Heer,
iedere morgen aan mij weer betoond.
Al wat ik nodig had, hebt Gij gegeven.
Groot is uw trouw, o Heer,
aan mij betoond.