Bloesemhove

Het nieuwbouwplan omvat 35 sociale huurappartementen voor senioren (met een zorgvraag). Op de begane grond bevindt zich een brasserie/restaurant met terras, multifunctionele vergader-/bijeenkomstruimten, ontmoetingscentrum en twee dagbestedingsruimten. Het zijn dé ingrediënten voor het bruisende hart en de ontmoetingsplaats van Amandelhof. De laatste fase van de nieuwbouw van Amandelhof omvat de bouw van het appartementencomplex Zonnehove.

Visie

Wat in 2016 begon met een zorgvisie is nu realiteit geworden. De 35 appartementen zijn ook geschikt voor huurders met een intensieve zorgvraag zoals het VPT (Volledig Pakket Thuis). Bloesemhove sluit hiermee naadloos aan op het Integraal Zorgakkoord om geclusterde woonvormen te bouwen voor ouderen. Een toekomstbestendig gebouw in een groen Amandelpark!

Feestelijke oplevering

De oplevering van Bloesemhove werd gevierd met een afvaardiging van aannemer De Vries en Verburg en medewerkers van Cedrah die nauw betrokken zijn bij het nieuwbouwproject. Marianne de Vries, regiomanager bij Cedrah, heette de aanwezigen van harte welkom in het nieuwe gebouw. Na een koffiemoment met gebak was er ruimte voor een rondleiding, waarna de opleverdocumenten officieel werden getekend door Dirk Ruiter, Junior Projectleider bij De Vries en Verburg, en Christiaan van de Wege, manager Wonen & Vastgoed bij Cedrah.

Van de Wege sloot de feestelijke bijeenkomst af met een toespraak waarin hij alle partijen bedankte voor de ‘bloeiende’ samenwerking en het prachtige resultaat: een eigentijds, duurzaam en comfortabel gebouw. Hij sprak de wens uit dat Bloesemhove een thuis is voor alle bewoners, waar medewerkers van Cedrah zorg leveren ‘waar liefde woont’!