Algemeen

Huurprijs
772,- p/mnd
Servicekosten
140,- p/mnd

Bouw

Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980
Staat van onderhoud (binnen)
uitstekend
Staat van onderhoud (buiten)
goed

Appartement

Appartement type
portiekflat
Kenmerk
service flat
Kwaliteit
luxe
Open portiek
nee

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
134 m3
Woonoppervlakte
50 m2
Externe bergruimte)
2 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m2
Totaal oppervlakte
52 m2

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Energie

Verwarming
blokverwarming
Warm water
centrale voorziening

Faciliteiten

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Buitenruimte

Tuin
geen tuin
Balkon
1

Beschrijving

Algemeen
Cedrah, dáár wil ik wonen!
Bent u op zoek naar een levensloopgeschikte woning met verschillende voorzieningen binnen handbereik?
Bewoners van de woningen binnen dit complex kunnen gebruik maken van verschillende diensten die Cedrah biedt. U kiest waar u behoefte aan heeft en wat past bij uw huidige of toekomstige situatie. Huishoudelijke hulp, professionele zorg of verschillende activiteiten in het aangrenzende zorgcentrum, Cedrah helpt u graag op weg. De woningen zijn voorzien van een personenalarmeringssysteem, zodat u op elk moment van de dag kunt alarmeren.

Bij Cedrah bieden wij onze huurders wonen, zorg en aanvullende diensten vanuit een reformatorische levensovertuiging. Gods Woord staat centraal. Van onze huurders en toekomstige huurders verwachten wij dat men deze levensovertuiging onderschrijft en ook vanuit deze identiteit invulling geeft aan het dagelijks leven.

Woningen Uitzicht
Aangrenzend aan het zorgcentrum zijn de woningen gesitueerd. In totaal zijn er 89 woningen aanwezig, van verschillende types. Op de begane grond is de centrale hal met brievenbuskasten, intercom en lift. Tevens is op de begane grond een berging voor elke woning.

Woningomschrijving
Woningentree via een ruime hal met toegang tot de woonkamer, slaapkamer, badkamer en berging. De woonkamer heeft een aangename lichtinval door de grote raampartij. De open keuken is voorzien van een royaal en luxe keukenblok. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de hal is de slaapkamer bereikbaar. Vanuit de slaapkamer is het balkon te bereiken. In de badkamer is een aansluiting voor een wasmachine.

Overige informatie
Deze woning is per direct beschikbaar.
Als er op dit moment geen woning beschikbaar is, maar u zou wel graag een keer binnen een kijkje willen nemen of op een geïnteresseerden lijst geplaatst willen worden, vraag dan een bezichtiging aan via de knop “bezichtiging aanvragen” of neem contact met ons op via 088-5870055.

Disclaimer:
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De op de plattegrond aangegeven afmetingen zijn indicatief.