Algemeen

Huurprijs
800,- p/mnd
Servicekosten
55,- p/mnd

Bouw

Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2001-
Staat van onderhoud (binnen)
uitstekend
Staat van onderhoud (buiten)
uitstekend

Appartement

Appartement type
portiekflat
Kenmerk
service flat
Kwaliteit
luxe
Open portiek
nee

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
136 m3
Woonoppervlakte
49 m2
Externe bergruimte)
3 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m2
Totaal oppervlakte
52 m2

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Faciliteiten

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Buitenruimte

Tuin
geen tuin
Balkon
1

Beschrijving

Cedrah, dáár wil ik wonen!

Bent u op zoek naar een levensloopgeschikte woning met verschillende voorzieningen binnen handbereik?
Bewoners van de woningen binnen dit complex kunnen gebruik maken van verschillende diensten die Cedrah biedt. U kiest waar u behoefte aan heeft en wat past bij uw huidige of toekomstige situatie. Huishoudelijke hulp, professionele zorg of verschillende activiteiten in het aangrenzende zorgcentrum, Cedrah helpt u graag op weg. De woningen zijn voorzien van een personenalarmeringssysteem, zodat u op elk moment van de dag kunt alarmeren.

Bij Cedrah bieden wij onze huurders wonen, zorg en aanvullende diensten vanuit een reformatorische levensovertuiging. Gods Woord staat centraal. Van onze huurders en toekomstige huurders verwachten wij dat men deze levensovertuiging onderschrijft en ook vanuit deze identiteit invulling geeft aan het dagelijks leven.

Woningen Eben-Haëzer
Aangrenzend aan het zorgcentrum zijn de woningen gesitueerd. In totaal zijn er 13 woningen aanwezig, van verschillende types. Er is een centrale hal met brievenbuskasten, intercom en lift. Tevens is er een gezamenlijke fietsenberging.

Woningomschrijving
Woningentree via een ruime hal met toegang tot de woonkamer, slaapkamer en badkamer. De woonkamer heeft een aangename lichtinval door de grote raampartij. De open keuken is voorzien van een royaal keukenblok. Zowel vanuit de slaapkamer als vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar. Vanaf de gang voor de woning is de berging en de eigen meterkast te bereiken. De berging is voorzien van een eigen cv-installatie en aansluiting voor een wasmachine.

Overige informatie
Deze woning is niet beschikbaar.
Als er op dit moment geen woning beschikbaar is, maar u zou wel graag een keer binnen een kijkje willen nemen of op een geïnteresseerden lijst geplaatst willen worden, vraag dan een bezichtiging aan via de knop “bezichtiging aanvragen” of neem contact met ons op via 0118-676600.

Disclaimer:
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De op de plattegrond aangegeven afmetingen zijn indicatief.