Wonen bij Cedrah

Bij het ouder worden kan de huidige woning vaak een last in plaats van een lust worden. U wilt wellicht graag zelfstandig blijven wonen maar merkt dat af en toe wat ondersteuning welkom is. Door de regelgeving in 'zorgland' komt u ook niet zo maar meer in aanmerking voor een plaats in het verzorgingshuis. Als de zorgen toenemen, bent u aangewezen op de thuiszorg. Maar hoe zorggeschikt is uw huidige woning? En wie zorgt er voor het onderhoud van de woning?

Met deze vragen hoeft u zich in uw 'eigen' woning binnen een wooncomplex van Cedrah niet bezig te houden. Binnen de verschillende complexen kunt u volledig zelfstandig wonen, maar heeft u wel alle gemakken van het wonen in bijvoorbeeld een serviceflat binnen handbereik.
 
Wonen in een serviceflat van Cedrah betekent veilig wonen in een vertrouwde omgeving. Heeft u (nog) geen zorg nodig? Ook dan is het wonen in een serviceflat een goede keuze. Onze woningen zijn namelijk levensloopbestendig, wat betekent dat u er ook kunt blijven wonen als u (zware) zorg nodig krijgt. Op dat moment kunnen wij snel en zorgvuldig de nodige zorg voor u regelen, geleverd door onze bekwame en vriendelijke medewerkers.

Naast de zorg bieden wij in het woonzorgcentrum ook allerlei diensten en faciliteiten. Denk hierbij aan een winkeltje, een restaurant en een kapper. Deze diensten en faciliteiten verschillen per locatie. Kijk voor meer informatie over de diensten op de diverse locatiepagina's.