Locatie

Het Cedrah Congres vindt plaats in Kerkelijk Centrum Open Hof
Hesseplaats 441, 3069 EA Rotterdam
Let op: hou voor de routeplanner Hesseplaats 221 in Rotterdam aan.
Open Hof ligt op slechts 5 minuten rijden vanaf de A20. Er is parkeergelegenheid rondom het gebouw. Open Hof is gelegen naast de Jumbo in winkelcentrum Hesseplaats. Het winkelcentrum heeft een eigen metrohalte aan de B-lijn: Richting Nesselande, halte Hesseplaats.

Aanmelden is vrijwillig maar niet vrijblijvend
Aan het volgen van het Cedrah Congres zijn geen kosten verbonden. Meld je je aan? Dan rekenen we qua catering en i.v.t. qua indeling van de workshops op je komst. Kan je onverhoopt toch niet aanwezig zijn? Geef dit dan zo spoedig mogelijk door via de bevestiging die je ontvangt na het invullen van het aanmeldformulier of via communicatie@cedrah.nl.

Doelgroep
Alle verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden, praktijkondersteuners, ouderenpsychologen, fysiotherapeuten, praktijkopleiders, activiteitenbegeleiders, dagbestedingscoaches, medewerkers maatschappelijke zorg, vrijwilligers en mantelzorgers die aan Cedrah zijn verbonden mogen zich aanmelden.

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd bij het Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V, Register Zorgprofessionals (Geriatrie-Gerontologie, Praktijkverpleegkunde, Wijkverpleegkunde) en de NVvPO (nascholing voor praktijkondersteuners). Vul je relatienummer in op het inschrijfformulier om hiervoor in aanmerking te komen.

Uren- en reiskosten
Over het eventueel declareren van uren en reiskosten volgt nadere informatie.

Contact:
Heb je vragen over (je aanmelding voor) het Cedrah Congres op vrijdag 22 november 2019?
Neem dan contact op met afdeling Marketing & Communicatie
T: 010 - 2075858
E: communicatie@cedrah.nl

Meer informatie over: