Locatie

ZIE MIJ! het Cedrah Congres vindt plaats in Kerkelijk Centrum Open Hof
Hesseplaats 441, 3069 EA Rotterdam
Let op: hou voor de routeplanner Hesseplaats 221 in Rotterdam aan.
Open Hof ligt op slechts 5 minuten rijden vanaf de A20. Er is parkeergelegenheid rondom het gebouw. Open Hof is gelegen naast de Jumbo in winkelcentrum Hesseplaats. Het winkelcentrum heeft een eigen metrohalte aan de B-lijn: Richting Nesselande, halte Hesseplaats.

Aanmelden is vrijwillig maar niet vrijblijvend
Alle medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers die aan Cedrah verbonden zijn, mogen zich aanmelden. Aan het bijwonen van het congres zijn geen kosten verbonden.

Meld je je aan? Dan rekenen we op je komst. Kan je onverhoopt toch niet aanwezig zijn? Geef dit dan zo spoedig mogelijk door via de bevestiging die je ontvangt na het invullen van het aanmeldformulier of via communicatie@cedrah.nl.

Het aantal plaatsen is beperkt. Let op: het ochtendprogramma biedt plaats voor 400 personen, het workshopprogramma voor 200 personen. Schrijf je snel in want vol = vol. Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

Accreditatie
Voor het congres wordt een accreditatie-aanvraag ingediend bij het Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V, Register Zorgprofessionals (Geriatrie-Gerontologie, Praktijkverpleegkunde, Wijkverpleegkunde) en de NVvPO (nascholing voor praktijkondersteuners).

Uren- en reiskosten
Medewerkers die het congres volgen mogen vier uur werktijd en hun reiskosten declareren.

Vrijwiligers en mantelzorgers die het congres volgen mogen reiskosten declareren.
Het benodigde formulier kunt u opvragen bij de coördinator Informele Zorg van de locatie.

Contact:
Heb je vragen over (je aanmelding voor) ZIE MIJ!, het Cedrah Congres op 22 november 2019? Neem dan contact op met afdeling Marketing & Communicatie
T: 010 - 2075858
E: communicatie@cedrah.nl

Meer informatie over: