Cedrah Congres ZIE MIJ! #dementiezorg

Mis het niet! D.V. vrijdag 22 november 2019 is een dag vol inspiratie speciaal voor collega’s, vrijwilligers en mantelzorgers. Met en van elkaar leren hoe wij (nog) betere zorg kunt geven aan onze bewoners met dementie.


Wat kan je verwachten?
Tijdens het Cedrah Congres op 22 november 2019 zoomen dementie-experts in op vraagstukken uit jouw dagelijkse praktijk. We gaan in op ontwikkelingen die op dit moment binnen de dementiezorg gaande zijn. In de ochtend volg je onder andere een plenaire lezing van onze gastspreker Jan van der Hammen, psychiatrisch verpleegkundige en oprichter van Ervarea.
Hij vertelt ons wat er nu eigenlijk gebeurt in het brein door dementie en ook wat je neurologisch gezien kunt doen om hersenactiviteit te prikkelen en mensen met dementie (beter) te bereiken.

In de middag kan je twee workshops kiezen waarin je praktische handvatten krijgt aangereikt over  onderwerpen als:

  • Geloofsbeleving bij dementie
  • Onbegrepen gedrag beter begrijpen
  • De aanbodrijke omgeving
  • Muziek in het leven van mensen met dementie
  • Waardig ouder worden
  • Palliatieve zorg bij dementie

Stel je eigen programma samen
Je weet zelf het beste welke thema’s voor jouw werk interessant zijn en wat jij wilt leren. Daarom volg je in de middag tijdens de twee workshoprondes een door jouw gekozen onderwerp.

Het ochtendprogramma biedt plaats voor 400 personen, het workshopprogramma voor 250 personen. Schrijf je snel in want vol = vol. Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

Meer informatie over: